Welligton on tuttu kristallisarja Englannin hoveista ja kartanoista. Yksinkertaista, mutta kaunista kristallia. Tällä hetkellä Suomen mallistoon kuuluu 30,5 cm korkea näyttävä kristallinen kukkamaljakko, kynttilänjalka sekä malja. 

BK303 malja 25,5 cm 60 €

Welligton malja on halkaisijaltaan 25,5 cm ja kristallisen seinän vahvuus on 10,9 mm. Tämä malja soveltuu hyvin myös mm. kastemaljaksi tai tarjoiluastiaksi.

BK206 maljakko 30,5 cm 69€
BK500 kynttilänjalka 25,5 cm 49€

Maljakkoa katsoessa voisi sen kuvitella tulevan suoraan Englantilaisen kartanon pöydältä.  Tällä kristallisella kukkamaljakolla  on pieni jalusta, joka luo näyttävällä tavalla lisää juhlallisuutta maljakolle. Sopii hyvin vapaille kukkakimpuille ja näyttäville yksittäisille kukille. Maljakon paino on reilun kaksi kiloa, joten tässä näyttävä kukkavaasi juhlapöytään. Maljakon seinän vahvuus noin 1,9 cm.

Welligton sarjan kynttilänjalka tuo upean vastakohdan kukkamaljakolle. Tämän kynttilänjalka on alhaalta ylöspäin kapeneva ja sen alahelma laskeutuu kuin täydellisen iltapuvun helma. Saat näyttävän kokonaisuuden yhdistelemällä maljakon ja useamman kynttilänjalan.  Maljan vahvuus 1,1 cm.